Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Міський голова Нової Каховки привітав бійців 57-ї ОМБР з Днем Прапора та Днем Незалежності України

Міський голова Володимир Коваленко вітає командування та бійців 57-ї окремої мотопіхотної бригади імені кошового отамана Костя Гордієнка з Днем Державного Прапора та Днем Незалежності України.

Шановні наші захисники і захисниці! Від щирого серця вітаю вас з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України!

Наш прапор – це символ свободи і незалежності, слави, нескореності та відродження України. Для кожного українця він є найбільшою національною святинею.

Сьогодні ви, своєю мужністю і звитягою, виборюєте право майоріти українському прапору над кожним українським містом від Луганська до Ужгорода, від Чернігова до Сімферополя. Ціною свого життя ви здійснюєте мрію багатьох поколінь українців – мати свою незалежну державу.

Ви впевнено йдете вперед та виборюєте перемогу. А завдання нас, громадянського населення, в ці страшні часи – зробити все, аби наповнити незалежність нашої країни справжнім змістом. Адже від кожного з нас значною мірою залежить, якою бути нашій державі, як житимуть у ній наші нащадки.

Низький уклін і безмежна шана вам, дорогі наші захисники! Новокаховська громада вірить в своїх захисників і з нетерпінням чекає вас, наші переможці, на нашій звільненій Новокаховській землі!

Джерело

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН