Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Новокаховської міської ради пройшов профілактичний рейд «Канікули»

Аби убезпечити дітей від несприятливих ситуацій, ризик потрапляння в які збільшився з настанням зимових канікул, фахівцями центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новокаховської міської ради проводять профілактичні рейди, – повідомляє Онлайн Нова Каховка.

З метою недопущення виникнення фактів насилля будь-якого характеру відносно дітей, паралельно з рейдами здійснюється перевірка місць проживання неблагополучних сімей.

Під час візитів у сім’ю увага фахівців центру була зосереджена на заходах з профілактики небезпечних ситуацій, обстеження житлово-побутових умов, перевірці рівня соціального та правового захисту дітей. Батьки отримали необхідні рекомендації щодо формування навичок відповідального батьківства, профілактики шкідливих звичок та підвищення виховного потенціалу.

В результаті проведеної роботи обстежено та складено 13 оцінок потреб сім’ї, виявлено одну родину, де батьки ухиляються від виконання батьківських обов’язків і не створили належні умови для повноцінного розвитку дітей. Вищезазначену родину поставлено на облік центру та з нею буде проводитися робота, щодо недопущення у подальшому безвідповідального ставлення до батьківства.

Нагадуємо дорослим, що відповідальність за виховання дітей законодавством покладено на батьків тому бережіть своїх дітей, будьте до них уважними.

Директор центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Новокаховської міської ради Н.В.Корсакова

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН