Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Відомий херсонський музикант під час виступів збирає кошти на допомогу родинам окупованого регіону

Заслужений артист України Олександр Гоноболін проводить балагодійні виступи, збираючи кошти на допомогу окупованій Херсонщині. Про це музикант розповів на особистій сторінці:

Хочу допомогти діткам глибоко окупованої Херсонщини! ЗРОБІТЬ ЦЕ ЗІ МНОЮ!

Продовжую творити і виступати на підтримку України за межами Херсону, але душею я там. Мені болить стан дітей, які залишилися з батьками в окупації у більшості своїй з причин фінансової неспроможності виїхати. Батьки втратили роботу, а значить – у повному безгрошів’ї. Діти голодують!

Примус дорослих скоритися через позбавлення дітей дитинства, через голод та моральні страждання…

Оголошуючи власну благодійну акцію, закликаю рятувати дітей в окупації, вони ж – майбутнє України! Запрошую усіх пооціновувачів мого композиторського мистецтва.

Ви можете придбати ноти створених мною музичних творів, вибравши за уподобанням на моєму сайті та зробити запит на пошту: aleksandrgonobolin030@gmail.com. Всі отримані кошти я відправлю на підтримку дітей окупованої Херсонщини через Фонд громади Херсона “Захист”, який і займається зараз рятуванням херсонських дітей.

Зрозумійте – це не тільки матеральна підтримка, але – моральна! Херсонці повинні відчувати, що їх не забули, не кинули, що про них піклуються, за них переживать!

Ви можете і просто підтримати дітей Херсонщини, натиснувши на кнопку «Зроби пожертву» на сайті Фонду громади Херсона «Захист» за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН