Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Діти з Херсону отримали новорічні подарунки від благодійників

Сьогодні діти всієї країни потребують посиленої уваги. За порадами психологів, дорослі мають забезпечити малюкам довоєнний рівень доступу до знань, розваг та спілкування. Проте економічні та соціальні реалії не завжди дозволяють закрити навіть базові потреби родин. Особливо зазнають труднощів ВПО та люди на деокупованих територіях. Але українські діти попри все мають відчути свято, новорічний настрій та віру в чудеса. Так вирішили громадські активісти з Херсону та організували масштабну благодійну акцію.

Подарунки від Святого Миколая

Доставляли «свято» херсонським діткам у два етапи. У грудні Вікторія Задерей ініціювала в соцмережах акцію до дня Святого Миколая. Швидко були зібрані списки дітей мікрорайону Таврійський. Оперативно відгукнулися містяни, готові стати таємними Миколайчиками для малюків: Олександр Задерей, ГО «Спілка жінок Херсонщини» на чолі з Іриною Ніколаєвою, магазин Forellis.

Завдяки донатам та допомозі небайдужих людей, організували закупівлю та логістику подарунків для майже 300 діточок віком від 9 місяців до 15 років.

Ранком 19 грудня подарунки вже привезли до Херсону. З любов’ю їх запакували та протягом декількох днів доставляли діткам Таврійського мікрорайону.

Різдвяні дива

До свята Різдва Христова в Херсоні організували подарунки та допомогу для понад 50 родин з дітьми. У святкових пакунках були і солодощі, і речі першої потреби. Штабом для різдвяних див знову став магазин Forellis, на базі якого збирали та пакували подарунки.

Зокрема, канцелярське приладдя та солодощі від Forellis, рюкзаки із дитячими товарами, дитячі шампуні та гелі від Лідії Анушкевичус та «Благодійного фонду «СВІЙ ЗА СВОГО». Підгузки та дитяче харчування – від Світлани Гаврищук, Олени Белявської та Гуманітарної організації «Паляниця» (Словаччина). Пледи та теплий одяг – від Леона Чернявського та Юлії Шапошнікової.

Тож злим силам не вдалося вкрасти новорічні та Різдвяні свята у херсонської малечі. Діти отримали не тільки корисні й приємні подарунки, вони отримали увагу та піклування. Головне, що подарували їм дорослі, – це віру в щасливе майбутнє, відчуття, що навколо багато чуйних та небайдужих людей. Впевненість, що добро обов’язково переможе!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН