Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Благодійний фонд «Support Kherson» відкрив представництво в Одесі

Фонд отримував багато запитів від херсонців з Одеси з проханням відкрити хаб.

“Зізнаємося, було не легко, але ми змогли. Тож команда вже почала працювати для вас. Нагадаємо, кожен член нашого благодійного фонду — херсонець, який не з чуток знає, як це — позбутися дому”, – зазначили в благодійному фонді «Support Kherson». Даний хаб — особливий простір, створений з метою об’єднання зусиль та допомоги одне одному .

«Я хочу, щоб кожен знав, що тут, в Одесі, є команда, яка буде працювати для вас, херсонців», — саме з такими словами звернувся до земляків голова фонду Нісар Ахмад. Всіх присутніх пригостили справжнім херсонським кавуном, а дітки змогли відволіктись на майстер-класі. Окрім того, для херсонців зіграв на трубі Артем Філенко, головний диригент театру ім. Миколи Куліша. Той самий героїчний чоловік, який пробув під окупацією 9 місяців, а після звільнення Херсону виконав гімн України на площі Свободи .

На відкриття завітали поважні гості та партнери: директор Херсонського обласного академічного музично-драматичного театру імені Миколи Куліша Олександр Книга, представники Acted Ukraine, голова Одеського офісу УКГС ООН Мамиржан Абдуллаєв, депутат Херсонської міськради Андрій Медведєв та Пасічник Андрій, радник голови Херсонської ОВА. Дякуємо нашим постійним партнерам Українська Федерація Банків Продовольства за підтримку та надані продуктові набори.

Запрошуємо всіх херсонців, які проживають на Одещині. Для отримання гуманітарної допомоги реєструйтеся за посиланням.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН