Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Випускники ХДУ отримали дипломи в Івано-Франківську

Вчора в Івано-Франківську пройшли урочистості для випускників Херсонського державного університету, який нині базується у місті через окупацію регіону. Розповів про незвичну, але досить чуттєву церемонію ректор вишу Олександр Співаковський:

Коли здається, що ти бачив та чув вже все за своє довге та цікаве життя освітянина, науковця, керівника кращого університету Херсонщини, з тобою трапляється неймовірне! На випускном бакалаврів Херсонського державного університету ти ледь втримуєш сльози, у горлі – ком. Дивишся навколо, а така реакція у всіх. Бо ми на «Випускному нескорених»!

Ви тільки послухайте привітання випускниці факультету культури й мистецтв Марії! Щирість та мудрість вражають.

Заради таких моментів варто жити, працювати та боротись. У нас дійсно неймовірна патріотична молодь, ми обов’язково ще відсвяткуємо випускний в українському Херсоні, у нашому рідному університеті.

Вітаємо, наші дорогі випускники!

Сьогодні завершується один етап та починається новий для 965 наших бакалаврів. Майже половина з них змогли долучитися до онлайн «Випускного нескорених». Попри відсутність зв’язку, попри те, що війна розкидала всіх по світу, попри різні труднощі… Бо нескорені та незламні!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН