Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У херсонському виші відбулося засідання Галузевої експертної ради НАЗЯВО щодо акредитації освітньо-наукової програми

«14 лютого відбулося засідання Галузевої експертної ради НАЗЯВО щодо акредитаційної експертизи освітньо-наукової програми «Освітні, педагогічні науки». Попередньо ми отримали висновок експертної групи з позитивними оцінками за всіма критеріями, проте на засіданні ГЕР нам знизили оцінку за одним з критеріїв.

На засіданні робочої групи університету за активної участі гаранта освітньої програми Людмили Пермінової були враховані всі зауваження шановних експертів, внесені зміни до силабусів. На найближчому засіданні Вченої ради актуалізуємо освітню програму.

Із вдячністю ставимося до всіх висновків експертів, адже прагнемо надавати якісну сучасну освіту. Для нас це важливий освітній напрямок, оскільки з 1917 року готуємо фахівців педагогічних спеціальностей і випустили більше 50 тисяч вчителів, більшість з яких, звичайно, працюють на Херсонщині.

Сподіваємося на позитивні оцінки експертів!

Щиро дякую команді університету – першому проректорові Сергію Омельчуку, проректорам Дар‘ї Мальчиковій, Максиму Віннику, Наталі Кушнір, Сергію Кузнецову, деканесі педагогічного факультету Любові Петуховій, завідувачці відділу аспірантури та докторантури Аллі Цапів, завідувачці кафедри педагогіки, психології й освітнього менеджменту імені проф.Є.Петухова, гаранту ОНП Людмилі Перміновій.

Ви дійсно вболіваєте за майбутнє університету та поважаєте його минуле!», – повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на Фейсбук-сторінку ректора Херсонського державного університету Олександра Співаковського.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН