Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Херсонський виш підписав Меморандум про міжнародну співпрацю

Захід  проходив у Харкові.

ХДУ у дайджесті за тиждень представив звіт роботи колективу, в тому числі  і щодо участі в Українсько–Американській конференції з питань комерціалізації науково-технічних розробок та досліджень, де відбулося підписання Меморандуму про співпрацю  з eō Business Incubators, НТУ «ХПІ», УКУ, Unit City, Українського фонду стартапів.

Про це на своїй сторінці у Фб розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський, зазначивши наступне:

“Відпочили і до роботи!
✅24 січня, понеділок, – перше в цьому році засідання ректорату. Розпочали з привітання доцента кафедри вокалу та хорових дисциплін Віктора Гурби. Йому присвоєне почесне звання «Народний артист України».
Без формалізму у форматі діалогу представив ректорату своє бачення розвитку університету на 2022 рік, виходячи з тих викликів та трендів, що існують.
Розглянули робочі питання.
✅У вівторок розпочали проходження акредитаційної дисципліни освітньої програми «Соціологія» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
✅26 січня стартував ІІ (обласний) етап ХХІІ Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика. До мовного заходу в якості учасників і членів журі долучилися студенти та викладачі Херсонського державного університету.
✅Вручили сертифікати про проходження курсу підвищення кваліфікації за освітньою програмою «Упровадження здоров’язбережувальних технологій в освітній процес Нової української школи» 12 педагогічним працівникам Херсонської гімназії №16 з вивченням мов національних меншин Херсонської міської ради.
✅Університет продовжує низку профорієнтаційних заходів. Зустріч відбулася в Херсонській загальноосвітній школі I-III ступенів №50 ім.Романа Набєгова.
✅Два дні разом з першим проректором Херсонського державного університету Сергієм Омельчуком працюємо в Харкові. 27 січня взяли участь в Українсько–Американській конференції з питань комерціалізації науково-технічних розробок та досліджень, що проходить у Харкові на базі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».
✅28 січня взяли участь у засіданні Президії Громадської організації «Спілка ректорів закладів вищої освіти України», яке проходило на базі Харківського національного університету імені В.Н.Каразіна.
✅У Херсонському державному університеті відбулася робоча нарада з питань обсягів державного замовлення на скорочений термін навчання та профорієнтаційної роботи. На зібранні були присутні проректори, декани, помічники деканів, керівники структурних підрозділів.
✅У п’ятницю для співробітників та студентів Херсонського державного університету організовано проведення бустерної вакцинації на базі нашого медичного центру силами медичних співробітників Херсонської міської клінічної лікарні імені Є.Є.Карабелеша. Щепилися майже 60 людей. Не зупиняємося!
Працюємо далі!
Джерело – соцмережі.
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН