Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Дорожники Херсонщини дві доби розчищали автошляхи області від снігових заметів (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Дорожники Херсонщини докладали  усіх зусиль, аби максимально оперативно розчистити автошляхи в області. Адже дві доби сніг постійно йшов.

На ранок 25 січня проїзд державними дорогами області було повністю забезпечено Службою автомобільних доріг в Херсонській області.

Начальник Служби Микола Савченко прокоментував: «На всій мережі протяжністю 1440 км все було  оброблено, проїзд забезпечено. Люди другу добу працювали і працюють  по всім 18 державним дорогам. Працює 90 одиниць техніки».

Обмеження руху транспорту на всіх автошляхах  було відсутнє, незважаючи на сукладнення погодних умов.

Про це звітував і голова Херсонської ОДА Геннадій Лагута на пресконференції 25 січня: «Я особисто повернувся з області, де разом з Миколою Савченко ми працювали для того, аби дороги державного і місцевого значення були в такому стані, щоб люди могли спокійно рухатися по ним».

А ось на дорогах Херсона  в ці дня  снігові замети долали 11 одиниць техніки. Голова Херсонської облдержадміністрації Геннадій Лагута закликав у свою чергу водіїв бути обережними на дорогах, обираючи  безпечну швидкість та дистанцію руху.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН