Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

За 2021 рік херсонці заборгували Херсонводоканалу понад 4 млн. гривень

Останнім часом до Херсонського Водоканалу звертається все більше споживачів-боржників, з якими була проведена позовна робота, в результаті чого, на кошти та майно цих боржників накладені арешти відділами державної виконавчої служби міста Херсона.

Так, за 2021 рік до суду було подано заяв про стягнення з боржників заборгованості на загальну суму 4,08 млн. грн. На даний час Херсонським міським судом вже задоволені вимоги Водоканалу на суму 2,08 млн. грн. із яких стягнуто з боржників більше 300 тис. грн.

У зв’язку із примусовим виконанням рішень суду та автоматичним накладанням арештів на рахунки боржників та належне їм майно, до Водоканалу звертаються споживачі щодо вирішення питання добровільної оплати заборгованості для розблокування своїх рахунків, банківських карток та зняття арештів.

Слід зазначити, що на етапі примусового виконання боржникам додатково, окрім суми заборгованості, нараховуються судовий та виконавчий збори, а також, найнеприємніше – боржники обмежені у вільному користуванні власним майном, як нерухомим, так і коштами, розміщеними на банківських рахунках.

Тому всім споживачам, які мають заборгованість за послуги водоспоживання, рекомендуємо звертатися до Водоканалу та вирішувати питання щодо погашення заборгованості в досудовому порядку задля уникнення додаткових витрат.

Переглянути реєстр боржників – https://water.kherson.ua/…/vodokanal/images/Doc.pdf…

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН