Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Податківці Херсонщини допомагають чесно сплачувати податки

Упродовж двох днів начальник Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим спільно з заступницею начальника відомства Наталією Невдах проводили робочі зустрічі з 9 суб’єктами господарювання.

Під час спілкування присутні обговорили питання щодо своєчасної та в повному обсязі сплати податкових зобов’язань до бюджету, легального працевлаштування персоналу, підвищення рівня заробітної плати, обачного вибору контрагентів з метою недопущення мінімізації податкових надходжень.

Нагадали присутнім, що для перевірки надійності ділового партнера та сумлінності у сплаті податків, на вебпорталі ДПС України функціонує сервіс «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», в якому достатньо ввести відому платнику інформацію в одне з полів або в обидва поля і система здійснить пошук у базах даних, доступних для публічного використання і повідомить про результати пошуку.

Окремо посадовці наголосили учасникам заходу на необхідності не піддаватися на провокації шахраїв, які останнім часом активно полюють на кошти громадян за допомогою телефонних дзвінків та фальшивих акаунтів в месенджері Viber, відкритих на ім’я в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, а також начальників ДПІ.

Наразі робота податкової служби спрямована на вибудову прозорих партнерських відносин з платниками податків та створення рівних конкурентних умов для ведення підприємницької діяльності. Кожен платник може бути впевнений, що наша служба є партнером чесного бізнесу та готова надати інформаційно-роз’яснювальну допомогу в разі виникнення складнощів під час практичного застосування норм податкового законодавства.

Лише спільними зусиллями податкового відомства, органів місцевого самоврядування та платників податків, націленими на один результат, можна покращити інвестиційний клімат регіону, що матиме позитивний вплив на економічне зростання, залучення інвестицій та створення нових робочих місць.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН