Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

В громадах Генічеського району відбувся автопробіг до Дня Соборності України

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Генічеської міської ради. У повідомленні йдеться про наступне:

«До Дня соборності України відбувся автопробіг, який охопив усі чотири громади Генічеського району. Ініціатором заходу виступив голова Генічеської РДА Сергій Олефіренко, підтримали його голова і депутати райради, голови громад.

Першим до автопробігу єднання долучився Генічеський міський голова Олександр Тулупов. Ще зранку під час святкового заходу Олександр Васильович передав Сергію Володимировичу пластикову карту Генічеської МТГ. Після того до загальної карти долучили зображення Новотроїцької громади.

У Нижніх Сірогозах теж додали свою частинку. Урочистості там пройшли на центральній площі селища.

З вітальними словами до присутніх звернулись голова РДА Сергій Олефіренко, голова районної ради Сергій Коржевий, селищний голова Дмитро Такаджи.

Нижньосірогозці зустріли гостей з Генічеської і Новотроїцької громад піснями і танцями.

Наприкінці керівники району і громад поклали квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку і воїнам, які загинули на Сході.

У Іванівці гостей вітав селищний голова Віктор Дебелий. Урочистості там також відбулись на центральній площі. Спочатку гості пройшли через коридор з прапорів, які тримали іванівці.

Селищний голова завершив складання карти району. Після того голови додали туди герби своїх громад.

Зі словами вітання до присутніх звернулись керівники району, селищний голова та генерал-майор ЗСУ, заступник командира Оперативного командування «Південь» Андрій Соколов.

Потім пролунала команда «На площі працює спецназ!» — і військові продемонстрували ліквідацію уявного ворога. Події супроводжувались холостими вистрілами і димовою завісою.

Завершилось святкування загальним фотографуванням. Генічеську МТГ на фото, крім міського голови Олександра Тулупова, представляла начальник управління фінансів Наталя Стегура. Як зазначили керівники громад, свято вдалось, тому у майбутньому такі заходи мають бути ще».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН