Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську відзначили річницю Дня Собоності України

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь» з посиланням на сайт Таврійської міської територіальної громади. У повідомленні йдеться про наступне:

«21 січня 2022 року у місті Таврійську покладанням квітів до пам’ятника Великого Кобзаря розпочалися урочистості з нагоди річниці Дня Соборності України.

У заходах взяли участь міський голова Таврійська Микола РІЗАК, секретар Таврійської міської ради  Андрій ХАХАЛЄВ, заступник міського голови Анатолій БІЛИЙ, начальник Відділу освіти, культури, молоді і спорту Володимир БАРСУК, творчі колективи Таврійського будинку культури (директор Зоя ШТЕФАН), учні Ліцею №2 (директор Світлана ПЛЯСЕЦЬКА), громадськість міста.

З вітальним словом до учасників святкового зібрання звернувся міський голова Микола РІЗАК, який наголосив, що День Соборності, який цьогоріч відзначається під гаслом “Україна – це ми”, покликаний нагадувати про важливість громадянської єдності, згуртованої співпраці та взаємодії, відповідальності кожного громадянина за долю Держави. Міський голова заликав вшанувати  хвилиною мовчання загиблих воїнів-захисників незалежної та суверенної України. Учасники свята долучилися до Всеукраїнської акції «Ланцюг єдності».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН