Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській торгово-промисловій палаті відбулася онлайн-зустріч з партнером із Туреччини (відео)

Про це повідомляє інформаційне видання «Український Південь».

Херсонська торгово-промислова палата веде активну роботу спрямовану на налагодження виробничих і торговельних зв’язків підприємців регіону на внутрішньому та зовнішньому ринках, в рамках цього відбулася онлайн-зустріч з партнером з Туреччини Більгіном Айгюлем, який є організатором щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва ART ANKARA.

Херсонська торгово-промислова палата співпрацює з організатором виставки ART ANKARA вже багато років. Під час зустрічі учасники переглянули презентації інших виставок крафтових індустрій, які проходитимуть у Туреччині цього року.

Участь в таких міхнародних виставках дає цінний досвід для підприємців, розвиває партнерські стосунки, розширює сферу збуту, а також дає можливість показати і роботи талановитих хероснців.

Завідувачка кафедри “Дизайн” ХНТУ вже була на одній із виставок ART ANKARA та поділилася своїми враженнями.

Херсонська торгово-промислова палата в 2022 році планує продовжувати активну  діяльність, спрямовану на налагодження ділових стосунків, як в Україні так і за кордоном,  сприяючи  розвитку  підприємництва області в тому числі і туристичної сфери, і мистецького  потенціалу, який величезний на півдні України.

Детальніше — у сюжеті телестудії «Український Південь»:

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН