Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Павло Павліш розповів про зміни, які відбулися за рік на Херсонщині

Змінити країну, рідний регіон, місто, громаду ми можемо разом, об’єднавши зусилля. Знаковою подією 2021 року стало відкриття першої черги мостопереходу між мікрорайонами ХБК та Таврійський. Амбітні передвиборчі обіцянки народного депутата України Павла Павліша поступово втілюються в життя.

Член Комітету Верховної Ради України з питань правової політики, народний депутат України Павло Павліш розповів про масштабний проєкт, на який так довго чекали жителі міста: «Якщо говорити про глобальні події, на які херсонці довго чекали і про що говорили не на одній передвиборчій кампанії, то цього року ми запустили першу лінію мостопереходу. Це дуже важливий інфраструктурний об’єкт, який вже дав свої плоди. Мешканці Таврійського мікрорайону вже зараз відчувають зміни: вони можуть спокійно вранці доїхати на роботу і ввечері повернутися додому. Це один зі значущих проєктів, який ще з 80-х років минулого століття намагалися втілити в життя. Змінювалося дуже багато керівників міста, області, країни. Але 2021 рік ознаменував те, що перша черга мостопереходу була добудована».

Поліпшення комфортних умов перебування дітей в освітніх закладах — важливо. Так вважає народний депутат України Павло Павліш. Тож як результат, в усіх херсонських школах з’являться сучасні питні фонтани. А ось в школі №31 Херсона реалізовано за його підтримки проєкт з облаштування автономної котельні.

У дошкільному закладі №85 йде реконструкція басейну та частини приміщень, а в загальноосвітній школі №52 оновлюється і актова, і спортивна зали.

«Діти — це наше майбутнє. Постійно змінюються умови навчання, ставлення дітей до освітнього процесу. Якщо ми, дорослі, не будемо покращувати їм процес навчання, то продовжуватимемо спостерігати тенденцію того, що молодь від’їжджає з країни. Тому якщо зараз ми не будемо цим питанням займатися, то у нас взагалі не буде кому навчатися. Я вважаю, що цьому треба було приділяти більше уваги ще вчора»,розповів Павло Павліш.

Медичні послуги повинні бути доступними та якісними, тож за підтримки Павла Павліша у Херсонській обласній лікарні відновного лікування йде ремонт хірургічного відділення, придбано сучасне лабораторне обладнання.

У центрі уваги Павла Павліша — дороги, медицина, спорт, освіта і громада Херсонщини. Тож має сучасне лабораторне обладнання й лікарня в Таврійську. А у Скадовському районі в школах з’являться нові харчоблоки.

У Новій Каховці реконструюється багатофункціональний майданчик на стадіоні «Енергія». «Громади самотужки такі проєкти ніколи не зможуть втілити в життя, зазначає народний депутат.

«Це вимірюється не тільки в фінансах, а й у відношенні самих організацій, міністерств, відомств, які керують тими чи іншими проєктами. Тому допомога з боку парламенту та від мене, як від народного депутата, полягає в тому, щоб не тільки знайти гроші, а й щоб «дати зелене світло» цьому проєкту»,наголосив Павло Павліш.

Так крок за кроком в Херсоні реалізується проєкт, який ініціював Павло Павліш щодо реконструкції та розширення набережної у Херсоні. Проєкт амбітний, але його можливо реалізувати.

Павло Павліш прокоментував: «Треба брати масштабні проєкти і втілювати їх у життя. Вже багато часу втрачено. Якщо ми не будемо зараз нічого робити для того, щоб втілювалися в життя масштабні інфраструктурні об’єкти, то реанімувати наше місто буде досить складно. Ми не маємо права втрачати цей час. Зараз іде процес обміну земельними ділянками між АМПУ, містом і Херсонською державною морською академією. Ми вже знайшли земельну ділянку, на яку буде перенесено ті інфраструктурні об’єкти, які зараз знаходяться на території АМПУ».

Команда народного депутата України Павла Павліша продовжуватиме реалізовувати інфраструктурні проєкти в 2022 році, бажаючи жителям області найкращого.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН