Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У студмістечку херсонського вишу оновили хореографічну залу

Про це повідомляє ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– Марафон святкових заходів, присвячених 104-річчю Херсонського державного університету, на цьому тижні завершуємо довгоочікуваною подією – відкриттям оновленої хореографічної зали «Фестивальна» у Студмістечку. Відтепер заняття студентів-хореографів та дитячої хореографічної школи ХДУ проходитимуть у комфортних і сучасних умовах.

Був разом з проректором з фінансово-господарської та науково-педагогічної роботи Максим Вінник, проректором з соціально-гуманітарної та науково-педагогічної роботи Сергей Кузнецов, деканом факультету культури і мистецтв Николай Левченко, завідувачкою кафедри хореографічного мистецтва Алла Рехлицкая запрошений на заняття з хореографії до дитячої школи. Подивилися виступ маленьких зірочок, номер трохи старших вихованців, поспілкувалися з батьками, художньою керівницею, старшою викладачкою кафедри хореографічного мистецтва факультету культури і мистецтв Анна Ходос.

Приємно, що талановита молодь має можливості для реалізації! Нам є ким пишатися: у цьому році хореографічній школі виповнюється 20 років! Ці роки були наповнені яскравими, творчими подіями, концертними виступами, візитами різними містами країни, участю та перемогами у всеукраїнських та міжнародних конкурсах.

Пишаюся тим, що у нас є наступність поколінь: хореографічна школа є базою практики для наших студентів, вихованці школи поповнюють лави університету, викладачі передають свій талант молоді, випускники університету стають відомими танцівниками та хореографами…

Побажав усім нових здобутків! Тільки вперед! ХДУ – найкращий і в нього точно є майбутнє!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН