Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Учителі ХДУ пройшли підвищення кваліфікації у DataArt центрі з програмування

Про це повідомив ректор ХДУ, Олександр Співаковський, на своїй сторінці Фейсбук:

Вітаємо перших чотирьох учителів інформатики Херсонщини, які успішно пройшли онлайн-курс програмування мовою Python, виконали домашні завдання та отримали сертифікати підвищення кваліфікації.
Цей онлайн-курс – спільний проєкт Херсонського центру розробки DataArt та Херсонського державного університету. Розробником та викладачем курсу був співробітник кампанії DataArt Дмитро Селіщев, методичну допомогу у створенні унікальної програми підвищення кваліфікації надавали фахівці університету.
Дякую проректорці з інноваційної, міжнародної, інвестиційної діяльності та науково-педагогічної роботи Наталії Кушнір за координацію.
Навчання тривало влітку. Приємно усвідомлювати, що спрага до вдосконалення сильніше за бажання відпочити. І це дуже надихає.
Ми запропонували саме цей курс вчителям інформатики після того, як кафедра інформатики, програмної інженерії та економічної кібернетики нашого університету провела опитування.
Шкільні педагоги вказали, що їх цікавить саме ця мова програмування, вони хочуть створювати авторські навчальні програми для дітей.
Взагалі курс прослухали 14 вчителів інформатики з Херсону, Виноградівської громади, Іванівської громади.
Очікуємо на домашні завдання та з радістю вручимо сертифікати підвищення кваліфікації усім випускникам! Також чекаємо на відгуки та пропозиції щодо інших тематик курсів.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН