Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині відбудеться Форум «Підсумки та прогнози курортно-туристичного сезону в Генічеській міській територіальній громаді»

10 грудня 2021 року у готельному комплексі «Chalet Thermal» (вул. Набережна 10а, с. Щасливцеве, Херсонська обл.) відбудеться перший Форум «Підсумки та прогнози курортно-туристичного сезону в Генічеській міській територіальній громаді» (точний час проведення заходу буде повідомлено додатково).

В рамках Форуму відбудеться круглий стіл за участі представників органів місцевого самоврядування, суб’єктів господарювання туристичної діяльності, громадських організацій, де ключовими питаннями круглого столу будуть підсумки курортно-туристичного сезону 2021 року та вдосконалені шляхи щодо забезпечення підготовки і проведення в громаді курортно-туристичного сезону 2022 року, а саме:

найефективніші способи боротьби з комарами;
альтернатива відпочинку на пляжах, коли в морі медузи;
безперебійне енергопостачання в пік сезону;
механізм справляння туристичного збору;
поліпшення транспортного сполучення під час сезону;
календар подій на 2022 рік;
виправлення негативного іміджу громади в мережі Інтернет.

В неформальній обстановці за чашкою кави будуть обговорюватися ці та інші наболілі питання курортно-туристичного сезону в громаді. Такий варіант спілкування за участі всіх зацікавлених сторін – чудова можливість для учасників отримати відповіді на хвилюючі питання. Участь БЕЗКОШТОВНА.

За довідками та підтвердженням участі звертатися до відділу туризму та підприємницької діяльності Генічеської міської ради: +380 (05534) 3-50-00.

Генічеська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН