Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Генічеську відзначили Міжнародний день музеїв

З нагоди Міжнародного дня музеїв у краєзнавчому музеї Генічеської міської ради пройшов святковий захід. На нього директор закладу Людмила Фролова та її співробітники запросили Генічеського міського голову Олександра Тулупова, начальника відділу культури та спорту міської ради Олександра Зюмкіна, заступника голови Генічеської райдержадміністрації Гульнару Бекірову. Разом з ними до музею завітав ще один почесний гість – заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров.

Директор музею провела для міського голови коротку екскурсію, познайомивши з новими експонатами. Серед них – рідкісна для наших країв монета з Ольвії, датована VI – IV ст. до н. е.

Святковий захід проходив в одному з залів музею, де розставили столики з пригощанням для творчої інтелігенції Генічеська.

«Ви несете світло з минулого у майбутнє», – сказав у вітальному слові працівникам закладу Олександр Тулупов і зауважив, що пам’ятає про прохання відреставрувати фасад музею.

Художники і поети ділились своїми думками про історичні події та про місце музею у їхньому житті, згадували добрим словом своїх покійних колег Миколу Писанка і Софію Василенко. Свої пісні присутнім дарував ансамбль центру культури і дозвілля міської ради «Музичні переливи».

Людмила Фролова зауважила, що у музеї завжди радо зустрічають відвідувачів і сподіваються, що під час курортного сезону їх, як і у минулі роки, буде немало.

Генічеська міськрада

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН