Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голови громад Херсонщини відвідали туристичні об’єкти лівобережної частини майбутнього кластеру “Соляна дорога”

17 листопада міський голова Володимир Коваленко, разом з колегами – головами Каховської, Хрестівської, Чаплинської, Таврійської, Бериславської, Тягінської, Асканійської, Зеленопідської територіальних громад Каховського і Геніческого районів відвідали туристичні об’єкти лівобережної частини майбутнього кластеру “Соляна дорога”.

Ініціатором поїздки виступила АРР Таврійського об’єднання територіальних громад
Програма була різноманітною та насиченою: туристичні родзинки Легендарної Каховки, екскурсія козиною фермою “Альпіна”, парком та новим сучасним стадіоном у селі Мар’янівка, дегустація крафтових сирів у «Мар’янівській сироварні», парк ім. Віри Найдьнової у с.Тавричанка, неймовірне Лемурське озеро та величні футуристичні вітряки серед Таврійських степів… Херсонщина насправді вражає!!!

“Соляна дорога” – це комплексний інфраструктурний проект сталого зеленого туризму, оснований на історії Таврії, який відновлює давній шлях перших підприємців Півдня України – чумаків. Дорога, на якій від чумаків була потрібна і відвага, дипломатичність, і спритність, ітерплячість, і працьовитість.

Усі ці риси будуть потрібні новим «Чумакам» – тим, хто пройде цей шлях знову по «Соляній дорозі» – від центру Херсонщини до морів.

Детальна інформація щодо проекту: https://www.arr.ks.ua/greenways/

Новокаховська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН