Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нардеп Павліш посприяв проведенню ямкового ремонту доріг Великолепетиської громади

Про це розповів очільник громади Максим Колокот: 

– На сьогодні наша громада отримує субвенцію з державного бюджету у сумі 2 млн грн. (вже надійшов 1 млн грн., проводяться тендерні процедури) на придбання установки для ямкового ремонту асфальтобетонних покриттів, дякуючи народному депутату України Павлу Павлішу, який відгукнувся на моє звернення та посприяв у даному питанні. Сподіваємося, що з цією установкою дороги у нашій громаді ремонтуватимуться значно швидше, якісніше, а головне – власними силами, без залучення сторонніх підрядників і організацій.

Можемо говорити про успішність напрацювань стосовно капітального ремонту доріг у селищі. По чотирьох вулицях (Михайлівська, частини Ліни Костенко, Ярослава Мудрого, Дніпровської), які включені до програми «Велике будівництво» завдяки сприянню Сергій Козир, вже проведені тендерні процедури, отримані експертизи. Маємо надію, що до кінця року все ж буде проведено капітальний ремонт вулиці Михайлівська, а наступного року й інших трьох.

Є гарні новини по дитячому садочку «Берізка». Наш проєкт реконструкції будівлі (над яким дуже насичено працювали останнім часом, адже виконували багато нових вимог) також проходить до переліку об’єктів, які будуть ремонтуватися у 2022 році за програмою Президента. Ці та інші проєкти реалізовуватимуться за умови нашого співфінансування у розмірі 10% від загальної кошторисної вартості робіт.

Разом з тим, ми щодня піднімаємо та відпрацьовуємо дуже багато важливих питань. І зізнаюся чесно, є як перемоги, так і невдачі. Але я впевнений, те що робимо – не дарма, тому спільно, наполегливо працюючи й далі, у нас обов’язково все вдасться.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН