Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні обговорили проблеми промислового рибальства

Про це у соціальних мережах розповів Микола Якименко:

Щойно разом з народним депутатом Павлом Павлішем зустрілися з представниками підприємств Херсонщини, основним видом діяльності яких є промислове рибальство.

Підприємці звернулися з проханням посприяти у вирішенні низки проблем, через які, наразі, вони не мають змоги здійснювати свій промисел. Зокрема, і досі не встановлено ліміти на вилов риби на території Національного природного парку «Нижньодніпровський» та не затверджено режим промислового рибальства, хоча сезон почався ще 1 січня.
Через це рибні підприємства не працюють в звичному темпі, об’єми вилову зменшуються, а отже є значні збитки. А це в свою чергу становить загрозу для подальшого розвитку галузі в області. Окрім цього 3000 зайнятих працівників можуть залишитися без роботи. Люди вже масово звільняються.

Це питання має бути вирішене якнайскоріше. Тому разом з народним депутатом Павлом Павлішем та профільним Департаментом облдержадміністрації консолідуємо свої зусилля, аби вже найближчим часом рибалки змогли працювати у звичному режимі та в належних умовах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН