Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стала відомою дата завершення будівництва КПВВ “Каланчак”: роботи завершать до 10 листопада

Прес-служба ХОДА інформує, що повне завершення будівництва КПВВ «Каланчак» планується 10 листопада. Про це повідомив голова облдержадміністрації Юрій Гусєв під час спільного огляду контрольного пункту в’їзду\виїзду з міністеркою у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Оксаною Колядою.

За його словами, процес відбувається достатньо динамічно, і сьогодні вже обговорюється щоденний план його завершення та введення об’єкта в експлуатацію.

«З 10 листопада розпочнемо тестову експлуатацію КПВВ «Каланчак». І під час робочого візиту, запланованого на 15 листопада, Президент України зможе відвідати і подивитися, як реалізовано його доручення з облаштування КПВВ», – розповів очільник Херсонщини.

Разом з тим, посадовці також обговорили з представниками митної та прикордонної служб проблемні питання, з якими стикаються громадяни під час перетину кордону. Серед них – функціонування сервісної зони.

«Я дізналася, про існування певної проблематики в плані нерегульованості законодавства при отриманні анкети-довідки, коли люди вперше звертаються за отриманням паспорта. Буду порушувати на найближчому засіданні Кабінету Міністрів України це питання», – пообіцяла Оксана Коляда.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН