Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Проводять перевірку на території теплопостачальної компанії у Голій Пристані

Головним управлінням розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки на Комунальному підприємстві «МІСЬКТЕПЛОКОМУНЕНЕРГО», що розташоване у м. Гола Пристань Херсонської області.

Основним видом діяльності підприємства є постачання теплоносія для опалення будівель споживачів, зокрема дитячих садочків, шкіл, житлових будинків. На підприємстві працюють 49 працівників, виконуються роботи підвищеної небезпеки та застосовуються машини, механізми і устаткування підвищеної небезпеки. На час перевірки підприємство експлуатує 4 котельні, обладнані 12 котлами, що працюють на твердому та газоподібному паливі.

В ході заходу Головним управлінням буде перевірено додержання норм та правил з охорони праці та промислової безпеки, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, дотримання вимог безпечної експлуатації виробничого обладнання, підіймальних споруд, електроустановок, автомобільного транспорту, організацію безпечного виконання газонебезпечних робіт, тощо.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН