Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Перевірки у Дніпрянському річковому порту проводять фахівці

26 липня 2021 року Головним управлінням Держпраці у Херсонській області розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки у ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВІ «ДНІПРЯНСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ», виробнича база розташована по  вул. Новолагерська, 2а, пгт Дніпряни,  Херсонської області.

Для здійснення господарської діяльності у ПП «ДНІПРЯНСЬКИЙ РІЧКОВИЙ ПОРТ» за штатом обліковується 13 працівників. На підприємстві застосовуються машини, механізми, устаткування підвищеної небезпеки. Річковий порт надає комплексні транспортні рішення по перевалці вантажів, які доставляються в порт автотранспортом, баржами або ж залізницею. Також порт надає послуги  по зберіганню вантажів на відкритих майданчиках і в сухих складах.

За період перевірки посадовими особами Головного управління буде перевірено додержання норм та правил з охорони праці та промислової безпеки на виробництві, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, дотримання вимог безпечної експлуатації підіймальних споруд, електроустановок споживачів, виконання робіт підвищеної небезпеки.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН