Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Стипендія від Leaders Fund для соціальних підприємців та громадських активістів

Leaders Fund оголошує набір стипендіатів на фінансову та менторську підтримку протягом 6 місяців. Актуально для громадського сектору та активістів, що шукають можливості для реалізації своїх ідей та проєктів.

Фонд надає стипендію в розмірі 10 000 грн на місяць, а також експертну допомогу та можливості для нетворкінгу всередині спільноти.

Дедлайн подачі заявок четвертої хвилі до 20 грудня 2021 18:00. Заявки, які надійдуть після цього часу, будуть включені у 5 хвилю з наступним дедлайном 20 червня 2022 року.

Про процес

Двічі на рік наша команда вибирає когорту лідерів/-ок через детальний процес подання заявок та інтерв’ю. Ми шукаємо розумних людей з сильними ідеями й здатністю втілювати ці ідеї у реальність.

Обрані лідери/-ки розробляють 6-місячні плани зростання з чіткими цілями та етапами. Потім лідери починають отримувати щомісячну стипендію у розмірі 10 000 грн на місяць. Щомісяця лідери діляться своїми досягненнями та звітують про досягнуті результати, у тому числі через публічні відео-звіти під назвою Leaders Chat. Команда Фонду ретельно оцінює ці результати: стипендії залежать від постійного прогресу.

Що потрібно, щоб стати учасником/ницею:

  1. Бути віком від 18 до 28 років включно,
  2. Мати проєкт/ініціативу/ГО, що працює переважно (але не обмежено) у таких сферах, як
    1. освіта,
    2. підтримка малозабезпечених верств населення,
    3. розвиток малих громад,
    4. охорона здоров’я,
    5. та охорона навколишнього середовища.
  3. Мати на момент подачі заявки певні результати у проєкті й могти масштабувати результати в інших містах України (за можливості).
  4. Бути вмотивованим/-ою плідно працювати над своєю ініціативою протягом наступних 6-и місяців та далі.

Етапи відбору:

  1. Листопад – Грудень 2021
    Заповнити заявку https://bit.ly/Lf_application до 20 грудня 18:00.
  2. Зробити допис у Facebook про свою ініціативу з хештегом #LeadersFund. Це сприяє публічності ініціатив учасників і допомагає зрозуміти, хто ще працює в цій сфері (до дедлайну заповнення анкети).
  3. Січень – Лютий 2022
    Відібраним після першого відбору учасникам потрібно надіслати усі матеріали щодо проєкту для другого етапу відбору учасників (відеопрезентація проєкту, бюджет, таймлайн, операційні деталі, особистий план саморозвитку та інші метаріали, що будуть зазначені у листі).
  4. Кінець лютого 2022
    Третім етапом буде проведення zoom-інтерв’ю з представником/ницею Фонду Лідерів, після якого буде обрано 2 переможців 4-ої хвилі.
  5. Початок березня 2022
    Визначення переможців.

Переможці 4-ї хвилі почнуть отримувати стипендію з березня 2022 і тісно співпрацюватимуть з представниками Фонду для успішного втілення своїх задумів.

Більше про Фонд за посиланням: https://bit.ly/aboutLf.

У вас ще залишилися питання, пишіть leadersfund.ua@gmail.com (відповідає менеджерка спільноти – Валерія Дідик).

Чекаємо ваших заявок https://bit.ly/Lf_application до 20 грудня 2021!

http://www.fda.org.ua/lfua

https://www.facebook.com/leadersfund/

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН