Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсоні завершено будівництво дитячого садка

У межах Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» завершено будівництво дитячого садка на території мікрорайону «Житлоселище» м. Херсон. Про це повідомив заступник Міністра розвитку громад та територій Іван Лукеря.

«У цьому масиві живуть понад 50 тисяч людей, з них — приблизно 700 дітей дошкільного віку. Потужностей дитячих садків, які розташовані в мікрорайоні, не вистачає. Завдяки Програмі Президента “Велике будівництво” новий заклад зможе прийняти 45 дітей», — зазначив Іван Лукеря.

Проєктом передбачено зведення двоповерхового дитячого садка з облаштуванням покрівлі та встановленням нових металопластикових вікон та дверей. Виконано внутрішнє та зовнішнє оздоблення приміщення. У будівлі встановлено інженерні мережі, а також здійснено благоустрій території.

Зауважимо, будівництво об’єкта розпочато у 2020 році на території загальноосвітньої школи I-II ступенів № 5. Зведення будівлі профінансовано Державним фондом регіонального розвитку та органами місцевого самоврядування.

Нагадаємо, раніше Міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов зазначив, що цьогоріч до Програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» включено 500 соціальних об’єктів.

Херсонська ОДА

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН