Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Херсонській міській громаді побудують нові спортивні комплекси

Депутати Херсонської міської ради затвердили зміни та доповнення до Переліку об’єктів, на яких доручається управлінню капітального будівництва міської ради виступати замовником та виконувати роботи з будівництва, реконструкції та капітального ремонту в 2021 році. Підтримали питання 44 депутата.

Так, своїми голосами вони вирішили, наприклад, збільшити обсяг фінансування об’єкта «Реконструкція будівлі ЗОШ № 26 в сел. Комишани, м. Херсон, в т.ч. робочий проєкт (РП) » на 100 тис. грн, із бюджету розвитку бюджету Херсонської міської територіальної громади. Також передбачити 49900 грн на проєкт капітального ремонту та благоустрою пішохідного переходу з вул. Штурвальної на пров. Островського в м. Херсоні.

Також на розробку проєкту реконструкції пішохідної зони по проспекту Ушакова (від площі Привокзальної до Набережної) передбачили 750 тисяч.

Окрім цього, передбачили кошти (по 300 тисяч гривень) на розробку проєктів будівництва багатофункціональних спортивних комплексів на території Херсонської міської територіальної громади. Так, нові спортивні об’єкти плануються у Комишанах, Антонівці, у мікрорайонах Шуменський, ХБК, Житлоселище міста Херсон.

За рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій (2 млн гривень), триватимуть роботи з реконструкції парку «Херсонська фортеця».

Херсонська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН