Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Обласна бібліотека у Херсоні потрапила під ворожий обстріл: відкрито збір на відновлення будівлі

19 листопада бкдівля Херсонської обласної бібліотеки ім. О. Гончара потрапила під ворожий обстріл. Уламки снарядів та ударна хвиля призвели до того, що будівля залишилась без вікон. Попереду зима і колектив бібліотеки прагне зберегти приміщення. Більше розповіла Надія Коротун у соціальних мережах:

– Такий вигляд має наша обласна бібліотека зараз. Друзі! Прошу допомоги у представників органів влади всіх рівнів. Ми самі не справимось! Пошкоджено близько тисячі кв.метрів скла віконних блоків!!! Лише зі сторони Дніпра пошкоджено 88 вікон !!! Попереду дощі, сніг, вітер! Це загроза для фондів, меблів, техніки , паркетної підлоги ! SOS!!! Ми чекаємо на допомогу! Віримо, що з такою бідою ми зможемо справитись, але разом з вами – владою, колективом, друзями і небайдужими громадянами! Потрібен матеріал OSB , вологостійкий, товщиною не менше 15 мм і досвідчені фахівці – висотники! Зараз це – наша загальна справа СПАСТИ ГОНЧАРІВКУ !!!
Всі небайдужі, які бажають допомогти фінансово, можуть перерахувати кошти за реквізитами:
Громадська організація “Херсонське обласне бібліотечне товариство” код ЄДРПОУ 14114753 р/р UA213223130000026004000008630 АТ “Укрексімбанк”
З поміткою благодійний внесок на відновлення будівлі Херсонської бібліотеки ім. Олеся Гончара.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН