Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Сонячному відзначили 50-річний ювілей навчального закладу

НВК №43 селища Сонячного виповнилося 50 років. Це одна з підопічних шкіл Юрія Рожкова, тож його команда “Добро переможе” завітала на свято. Про це повідомляють у соцмережах.

На гостей заходу чекали призи за участь у  святковій лотереї, кульки та великий салют. Для дітей веселі аніматори влаштували розваги та родинні квести. Повеселились від душі! Чудовий настрій підтримав музичний гурт “Sunrise”.
Порадували гостей свята і призи лотереї – господарчі набори побутової хімії “Clime” з підприємства Юрія Рожкова. А найбільше пощастило другокласнику школи-іменинниці Дмитру Мазурякову. Bін виграв супер-приз – пилосос!
Наталія Шинкарьова, директор НВК розповіла: “Наша школа – єдина на 3 селища: Сонячне, Петрівку та Богданівку. Сьогодні до нас завітали шановні гості, друзі, випускники з різних міст України та з-за кордону. Ми вдячні за підтримку друзям-меценатам. Юрій Рожков допомагає нам вже багато років. Кілька разів привозив меблі у співпраці з Міжнародними фондами: парти, стільці, шафи. А цей навчальний рік ми розпочали з новим комп’ютерним комплексом від Юрія Рожкова. Дякуємо за багаторічну увагу і підтримку! Ми щасливі зустріти 50-річний ювілей в широкому колі добрих друзів!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН