Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Бути взірцем для молоді: Юрій Рожков зустрівся із херсонськими школярами

Вчора у Херсонській обласній бібліотеці ім. Дніпрової Чайки з нагоди святкування Всесвітнього дня бібліотек організували  зустріч, що надихає,  для дітей. Запросили на неї херсонського бізнесмена та мецената Юрія Рожкова.

“Хочу, щоб херсонські діти читали, розвивалися гармонійно і були успішними!”, – такими словами Юрій Рожков відгукнувся на запрошення  відсвяткувати Всеукраїнський день бібліотек разом. Про це повідомляють на сторінці “Добро переможе – громадська платформа Юрія Рожкова” у Фейсбуці.

“Читацькі історії успіху – чудовий формат для старшокласників, – розповіла Ольга Крижановська, заступник директора бібліотеки, – діти із захопленням дізнались конкретні приклади: як та звідки черпали свої знання, досвід і життєву мудрість відомі люди Херсона. Сьогодні Юрій Рожков був вчителем читання. Він захопив дітей рецептами успіху, у яких книга – важливий інгредієнт! Діти йому довіряють, адже більше 5 років Юрій Рожков підтримує наших відвідувачів у різноманітних творчих та читацьких конкурсах. Він – відкрита і щира людина. Завжди готовий поділитися досвідом. Молоді важливо бачити гарні приклади!”

Наприкінці зустрічі Юрій Рожков  запросив читачів бібліотеки ім. Дніпрової Чайки на екскурсію своїм підприємством, аби історія його власного успіху змотивувала школярів сильніше.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН