Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На “Фабриці” в Херсоні готуються до чорної п’ятниці: як працює центр в умовах червоної зони (ВІДЕО)

Торговельно- розважальний центр “Фабрика” в Херсоні продовжує роботу в карантинному режимі.

Фабрика – це саме те місце, де багато херсонців люблять проводити вільний час та робити покупки.

Під час дії червоної карантинної зони робота ТРЦ стала під загрозою, але тут знайшли вихід з ситуації.

Олександр Мельник – операційний директор ТРЦ “Фабрика” зазначив:
Звичайно, з перерахованих в червону зону в роботі ТРЦ були певні зміни: посилилась санітарна обробка, контроль людей які входять до ТРЦ та інформування, щодо того, в які магазини можна потрапити без перешкод, а в яких потрібно представити відповідні ковід- документи. Для бізнесу це важкий час – це випробування як для самого торговельно-розважального центру, так і для наших орендарів, які поставлені в дуже жорсткі умови виживання. Добре, що ми все-таки працюємо і що є така можливість хоча б при таких обмеженнях. Це випробування на міцність, але це краще ніж зачинена торгова точка, та колектив, який розпустили по домівках – це все-таки можливість зберегти колектив та виплачувати зарплатню”.

Не дивлячись на те, що торговельно-розважальний центр продовжує свою роботу, представники бізнесу переживають нелегкі часи, адже клієнтів стало менше.

Консультантка Валерія Уманська розповіла: “Зараз стало набагато складніше працювати, людей стало менше, тому що не всі ще вакциновані, а ми пропускаємо тільки за наявності сертифікату, або негативного ПЛР тесту, або довідки про другу вакцинацію“.

Важливо, що в ТРЦ “Фабрика” йдуть на зустріч орендарям.

Олександр Мельник зазначив:
Бізнес зараз в стагнації, бізнесу зараз дуже важко. Звичайно, орендарі зараз отримують не повні прибутки, а це приводить до роботи в тяжких умовах. Торговельний центр йде назустріч своїм орендарям і корегує орендну плату“.

Розважальні зони діти можуть відвідувати без обмежень, для дорослих діють більш суворі обмеження – мають можливість зайти тільки вакциновані.

Важливим кроком в роботі “Фабрики” стало утворення центру вакцинації, а з недавніх пір почав функціонувати і центр тестування на ковід.

Олександр Мельник розповів:
Всі торгові центри, які входять до нашої асоціації Українську раду торговельних центрів та Асоціацію рітейлерів, ті приймають певні міри для того, щоб відкрити центри вакцинації. Наша з вами основна задача – зупинити пандемію – інакше для бізнесу це катастрофа. Ми робимо все, що можемо зробити, починаючи від санітарної обробки та закінчуючи контролем маскового режиму. Ми відкрили в торговому центрі центр вакцинації з 12 червня, в першу чергу для того, щоб дати нашим орендарям захистити та вакцинувати своїх співробітників. За весь цей час ми вакцинували вже більше 37 тисяч людей. Вакцинація – це єдиний спосіб, щоб захиститися від цієї небезпечної інфекції“.

Однією із найяскравіших подій кожної осені є чорна п’ятниця – час знижок. Цього року в торговельно-розважальному центрі її проведуть 26 листопада з дотриманням всіх карантинних обмежень, які діють і зараз.

В ТРЦ “Фабрика” завжди раді відвідувачам, але не забувайте мати з собою сертифікати про вакцинацію та захисні маски – будьте соціально відповідальними та бережіть своє здоров’я!

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН