Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На Херсонщині виявили підприємців, які нелегально використовували працю найманих робітників

Нещодавно спеціалісти Новокаховської ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі взяли участь у черговому моніторинговому обстеженні роботодавців з питань легалізації підприємницької діяльності та сплати ЄСВ. Протягом дня вони відвідали 20 суб’єктів підприємницької діяльності.

Під час обстеження інспектори виявили двох підприємців, які нелегально використовували працю найманих робітників. З бізнесменами – порушниками провели роз’яснювальну роботу, попередили про відповідальність за зарплату «в конверті» та запросили до податкової для оформлення найманих працівників відповідно до вимог чинного законодавства. Приватні підприємці, своєю чергою, зобов’язалися подати до податкової інспекції повідомлення про прийняття працівників на роботу в найкоротший термін.

У податковій інспекції зазначають, що тільки активна взаємодія та співпраця податківців із представниками органів місцевого самоврядування дає позитивні результати. Стабільні податкові надходження супроводжують бюджетний процес і забезпечують видатки на розвиток інфраструктури та соціальні сфери місцевої територіальної громади.

 

Пресслужба Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН