Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Голова Милівської громади розповів, чому підтримує на виборах по 184 округу Ігоря Йосипенка

Для кожної з громад важливий розвиток інфраструктури, а дороги і соціальна сфера – це головне. Кардинальні зміни в Милівській громаді відбулися в останні роки. Голова громади поділився секретами успіху та розповів про співпрацю з депутатом Херсонської обласної ради Ігорем Йосипенком. Відповідний допис і відео розміщено в соцмережі.

Олег Яхнієнко, голова Милівської територіальної громади:

«Ігор Йосипенко допоміг з ремонтом Новокаїрськоіта Милівськоі мостових переходів траси «Берислав-Мар’янське». Переїхати їх було неможливо.

Велика подяка депутату Херсонської обласної ради Ігорю Йосипенку. Саме він лобіював наші інтереси. На кожній нараді та на кожній сесії він порушував це питання та підкреслював, що це дорога державного значення і її потрібно впорядкувати. Зараз закінчують ремонт на нашому відрізку — трасі T-0403.

Тепер до райцентру можна дістатись за 15-20 хвилин.

Ця дорога з’єднує всю нашу територіальну громаду—від Новокаїр до Дудчан. Вона в ідеальному стані.

З 2015 року, коли Ігор Васильович став депутатом Херсонської обласної ради, за його підтримки (але працював також і наш фінансовий ресурс) було створено пункт швидкої допомоги, новий стадіон зі штучним покриттям, перекрито покрівлю Будинку культури.

Ігор Йосипенко сприяв тому, щоб нас почули.

Завдяки його наполегливості ми разом змогли все це зробити. Він також допомагав нам сформувати територіальну громаду, адже довго не хотіли визнавати, що ми можемо бути самостійною окремою структурою. Разом було зроблено великий обсяг роботи.

Ця людина у нас проживає, працює та сприяє розвитку території. Тому без вагань я голосуватиму за нього».

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН