Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На КПВВ “Каланчак” надають нові послуги: тепер там можна отримати щеплення

Центр надання адміністративних послуг на КПВВ “Каланчак” надаватиме ряд нових послуг. Зараз ЦНАП забезпечує жителів тимчасово окупованого Криму та материкової України адміністративними послугами, які складають 90% від усіх потреб і заяв людей. Планується розширення переліку доступних послуг, яке значно полегшить оформлення документів, адже всі потрібні довідки можна оформити в одному місці.

Одним із актуальних питань також залишається передача КПВВ з балансу філії одеської залізниці на баланс державного підприємства, яке утворене при міністерстві реінтеграції з метою розвитку КПВВ таякісного технічного і санітарного утримання.

Питання про це зрушилося з місця після приїзду в кінці листопада міністерки к питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини Верещук. Наразі ЦНАП на КПВВ “Каланчак” працює в звичайному режимі, але з певними карантинними обмеженнями.

А з 1 грудня жителі тимчасово окупованого Криму мають можливість вакцинуватися від COVID-19 на КПВВ «Чонгар» та «Каланчак». Мобільні бригади у складі 1 лікаря та медичної сестри працюють з понеділка по п’ятницю. У пунктах щеплення в наявності вакцини Pfizer, Moderna та Coronavac.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН