Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фахівці проводять перевірку на Херсонському заводі кондитерських виробів

12 жовтня Головним управлінням розпочато планову перевірку дотримання вимог законодавчих, нормативно-правових актів з охорони праці та промислової безпеки у ТОВАРИСТВІ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ХЕРСОНСЬКИЙ ЗАВОД КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ», що розташоване за адресою: м. Херсон, вул. Гімназична, 30.

Основним видом діяльності підприємства є виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів та тістечок нетривалого зберігання. Херсонці люблять і цінують продукцію Херсонського заводу кондитерських виробів за незмінно високу якість, натуральність та смак. Торти «Чорний принц», «Пікантний», «Трюфель херсонський» давно стали візитівкою підприємства. Рулети, тістечка, печиво Херсонського заводу кондитерських виробів завжди користуються попитом у м. Херсоні та області.

На підприємстві працюють 32 працівники, виконуються роботи підвищеної небезпеки із застосуванням машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

За період перевірки посадовими особами Головного управління буде перевірено додержання норм та правил з охорони праці та промислової безпеки на виробництві, наявність дозволів та декларацій відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці, дотримання вимог безпечної експлуатації виробничого обладнання, підіймальних споруд, електроустановок споживачів, дотримання вимог безпеки при виконанні газонебезпечних робіт тощо.

ГУ Держпраці у Херсонській області

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН