Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Таврійської громади відкриють другий пункт вакцинації

30 серпня у Таврійську заступники міського голови Олександр ПАВЛЮК та Анатолій БІЛИЙ, керуюча справами Наталя ЛЕВЧЕНКО, керівники структурних підрозділів та комунальних підприємств звітували про результати роботи за останній тиждень серпня.

Микола РІЗАК поставив перед учасниками наради пріоритетні завдання з конкретними строками виконання: «Здоров’я наших мешканців – це питання номер один. Тому  за організацію вакцинації населення відповідальні не тільки керівники Центру первинної медико-санітарної допомоги Таврійської міської ради, а й старости округів, очільники всіх структур, відділів, підприємств. Ми всі повинні  потурбуватись про людей і в першу чергу  допомогти їм укласти декларації  з сімейними лікарями для отримання кваліфікованої медичної допомоги – це особливо важливо у сільській місцевості, налагодити ефективну роботу пунктів вакцинації на території громади».

Директор ЦПМСД Микола ГУМЕНЮК повідомив, що за останній тиждень підтверджених випадків захворюваності на коронавірус не зафіксовано. Запрацював пункт вакцинації на території Чорнянського старостинського округу, найближчими днями такий пункт розпочне роботу і в Таврійську.  Показники по вакцинації працівників освіти  у більшості закладів становлять від 50 до 76%. Міський голова вкотре зазначив, що щеплення повинні проводитись тільки після консультацій із сімейним лікарем, але це не виключає особистої відповідальності за власне здоров’я, здоров’я дітей та членів колективу.

Учасники наради заслухали інформацію заступника міського голови Анатолія БІЛОГО про формування спортивної інфраструктури громади. Напередодні міський голова проводив зустріч зі спортивною громадськістю, щоб узгодити всі питання щодо відкриття дитячо-юнацької спортивної школи та стадіону. На сьогоднішній день вирішені питання кадрового забезпечення спортивного комплексу. Микола РІЗАК підкреслив, що основним завданням реалізації спортивних проєктів є залучення дітей та підлітків до спорту, надання їм можливості проводити своє дозвілля не на вулиці, а у спортивних секціях. Спортивна школа розпочне свою діяльність із формування футбольного клубу для юних спортсменів, у перспективі – розвиток інших видів спорту, популярних на території старостинських округів та в Таврійську.

Заступник міського голови Олександр ПАВЛЮК та керівники комунальних підприємств звітували про підготовку до нового опалювального періоду, впровадженню енергоефективних заходів, робіт з благоустрою, ремонту доріг.

Голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК подякував усім організаторам  за належний рівень проведення  з 27 по 29 серпня заходів до Дня захисника України.

Новий тиждень розпочинається зі святкувань у освітніх закладах Дня знань, який дасть старт новому етапу в роботі виконавчих органів влади.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН