Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську продовжується робота по організації пунктів вакцинації

25 серпня голова Таврійської міської територіальної громади Микола РІЗАК провів щотижневу апаратну нараду за участі заступників міського голови, керуючої справами виконкому, старост округів, керівників відділів та комунальних підприємств.

Міський голова висловив подяку організаторам урочистостей та святкових заходів до Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України, які пройшли на високому професійному рівні в кожному населеному пункті Таврійської громади.

Після святкових турбот громада переходить у сталий робочий графік, адже попереду не менш відповідальний період. Завершується підготовка  закладів освіти до  нового навчального року. Йдуть останні приготування до відкриття стадіону та дитячо-юнацької спортивної школи.

У Таврійському Центрі первинної медико-санітарної допомоги  продовжується робота по організації пунктів вакцинації. Очільник Таврійської громади звернув увагу керівників Центру та Відділу освіти, культури, молоді і спорту на першочерговість вакцинації працівників освіти: « Це питання не примусового характеру, а рівень відповідальності  педагогів за безпеку наших дітей. Можливість навчання в онлайн-режимі зберігається за умови виходу регіону із зеленої зони”. За інформацією генерального директора ЦПМСД Миколи ГУМЕНЮКА кількість хворих зростає. Невтішна інформація і по Таврійській громаді – за останній тиждень зафіксовано два випадки захворюваності на COVID-19.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН