Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Таврійську за тиждень від коронавірусу провакциновано 646 людей

25 жовтня міський голова Таврійська Микола РІЗАК провів апаратну нараду з керівниками структурних підрозділів міської ради та виконавчого комітету. Першочерговим питанням для аналізу та обговорення залишається ситуація з поширенням коронавірусу на території громади.

За інформацією генерального директора Центру первинної медико-санітарної допомоги міста Таврійська Миколи ГУМЕНЮКА, за минулий тиждень проведено 160 експрес-тестів, 66 мали позитивний результат на COVID-19.  За тиждень провакциновано 646 осіб. Від початку створення власного пункту щеплення з вересня місяця на території Таврійської громади провакциновано майже 2600 мешканців. Керівник Центру наголосив, що нові штами коронавірусу удвічі агресивніші за попередні. Тож заклик до проведення щеплень є ще більш актуальним.

Міський голова подякував багатьом колективам закладів освіти, дошкільного навчання, культури та органів місцевого самоврядування, у яких показник вакцинації становить 100%, за відповідальне ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих.

Таврійська міськрада

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН