Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У “Буревіснику” розпочався літній фестиваль

Про це розповів ректор ХДУ Олександр Співаковський:

– У СОТ «Буревісник» на березі Чорного моря ми урочисто відкрили ІІ Літній освітній фестиваль SummerEduFest-2021. Цей захід напередодні нового навчального року об’єднав керівників, працівників закладів освіти міста та області. Три дні відпочинку, поєднаного з цікавими майстер-класами, тренінгами, інтерактивами від викладачів університету, це можливість підвищити кваліфікацію, поспілкуватись та обмінятися досвідом.

З відкриттям SummerEduFest-2021 освітянську спільноту вітали заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Шибаєв, начальниця управління освіти Херсонської міської ради Наталья Журженко. До речі, вони випускники нашого університету, як і більшість учасників фестивалю.

На невеличкому концерті, який присутнім подарували студенти та викладачі університету, були усі наші проректори, декани. Отже, святкове відкриття пройшло у родинному освітянському колі.

Упевнений, що у цього фестивалю точно є майбутнє. Освітянам, праця яких архіважлива та складна, фактично недооцінена, потрібен неформальний професійний майданчик. Тож бажаю педагогічним працівникам максимально корисно провести час на фестивалі та з новими силами, навичками розпочати навчальний рік.

Щиро дякую першому проректору Сергій Омельчук, проректорці Дар’я Мальчикова, проректорам Максим Вінник, Сергій Кузнецов та Офісу доуніверситетської підготовки, післядипломної освіти та роботи з іноземцями за організацію локацій й змістовне наповнення фестивалю.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН