Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

420 членів профспілкової організації ХДУ відпочили у “Буревіснику”

Цього року у спортивно-оздоровчому таборі «Буревісник», який є структурним підрозділом Херсонського державного університету, студенти мали змогу поєднати практику і відпочинок, а співробітники та члени їх сімей – оздоровитися.

Зазначимо, що згідно колективного договору між керівництвом університету та профспілковою організацією співробітників ХДУ, з травня по вересень кожен член колективу та студентство вишу мають право оздоровитися у СОТ «Буревісник». Тож співробітники, викладачі та молодь мали можливість відпочити на узбережжі Чорного моря.  

За словами голови профкому співробітників університету Вікторії Коваль, цього року у СОТ «Буревісник» відпочили 420 членів профспілкової організації та їхніх дітей. З них 157 осіб за п’ятиденними путівками з триразовим харчуванням. А також 263 особи у «Клубі вихідного дня» – це триденна путівка без харчування. Вікторія Юріївна запевнила, що у порівнянні з минулим роком ця цифра значно зросла. Та висловила сподівання, що у подальшому у таборі оздоровиться ще більше членів профспілкової організації ХДУ. А досягти такого результату можна завдяки плідній співпраці керівництва навчального закладу, профспілкової організації співробітників ХДУ та СОТ «Буревісник».

А для студентів СОТ «Буревісник» – це гарна нагода пройти практику і оздоровитися на узбережжі Чорного моря. Також для молоді на базі оздоровчого комплексу проходять безліч різноманітних заходів – посвяти і вже відома «Школа лідера», яка другий рік поспіль проходить на базі табору і дає можливість відчути справжнє студентське життя. Та, найголовніше, що тут молодь поєднує відпочинок й оздоровлення. До того ж, значна увага у таборі приділяється забезпеченню системи харчування, безпеки й медицини.

Протягом літнього періоду веселу та емоційну атмосферу у таборі підтримувала анімаційна група. До її складу увійшли студенти ХДУ. На імпровізованій сцені було представлено безліч цікавих хореографічних постановок, яскравих вокальних номерів, конкурсів, спортивних змагань тощо. А ранок кожного дня починався з активної руханки, яка заряджала на весь день і дорослих, і дітей.

Сьогодні СОТ «Буревісник» підбиває підсумки своєї діяльності та завершує оздоровчий сезон 2019. І наразі тут тривають ремонтні роботи щодо підвищення комфортабельності приміщень.

За повідомленням прес-центру ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН