Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Обласна конференція педагогічних працівників відбулася в Херсоні (відео)

У Херсоні, традиційно перед початком навчального року, відбулася обласна конференції педагогічних працівників. Цього року зважаючи на виклики часу, вона проходила під гаслом «Освіта Херсонщини – 30: складові успішності – безбар’єрність і якість».

Вчитель – це постійна робота з дітьми, багато переживань та турбот, що не кожен витримає. Тож за працю, винахідливість, і важливий внесок у розвиток молодого покоління , відзначили педагогічних працівників від імені Міністерства освіти і науки України, обласної ради та обласної державної адміністрації.

Важливо аби розвиток системи освіти не стояв на місці, а для учнів відкривалися нові можливості, тож на обласній конференції педагогічних працівників, були представлені проєкти, які спрямовані на те, щоб залишити молодь в регіоні, зробити освіту доступною та безпечною та ще цікавішою для всіх. Розвиток людського капіталу – одна з найважливіших тем, яка хвилює Херсонщину. Безпека – необхідна умова для успішного розвитку громади. На конференції був представлений проєкт “Острівок безпеки”.

Над створенням проєкту працювали учасники школи молодого політика. Однією із запорук цікавого навчання – це співпраця учнів із науковцями. Діти можуть знайти підтримку для своїх наукових проєктів на базі Малої академії наук. Освіта важлива для всіх, тому необхідно, розвивати інклюзію. Були визначені і завдання на наступний навчальний рік.

Багато планів та завдань, це свідчить про те, що навчальний рік буде цікавим та насиченим. У піднесеному настрої освітяни прокинули залу, а вже за декілька днів вони даватимуть нові знання та вміння молодому поколінню, адже освічена молодь-це одна із запорук успіху громади.

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН