Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Нацгвардійці вшанували пам’ять загиблих побратимів

Сьогодні, з нагоди Дня вшанування пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, біля меморіалу полеглим Героям, військовослужбовцям Національної гвардії України, відбувся мітинг-реквієм. На заході був присутні особовий склад військової частини 3056, батьки та діти загиблих гвардійців.

“Ми вшановуємо подвиг захисників України, які віддали життя за свободу та незалежність, за світле та мирне майбутнє громадян. Про наші втрати говорити важко і боляче, але гідне вшанування пам’яті – це не просто наш святий обов’язок, це наша гордість за справжніх Героїв”, – звернувся до присутніх командир військової частини підполковник Руслан Кузьміч.

В ході заходу отець Юрій провів молебень за спокій душ спочилих воїнів, а командир вручив подарунки дітям загиблих. Їх батькам були передані пам’ятні книжки Національної гвардії України “Назавжди в строю”, у яких увіковічнено подвиг загиблих. Наприкінці мітингу присутні поклали квіти та лампадки до меморіалу.

 

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН