Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У ХДУ стартував освітній фестиваль

26 серпня, у спортивно-оздоровчому таборі «Буревісник» розпочався ІІ Літній освітній фестиваль-2021 (SummerEduFest-2021). Захід об’єднав на березі Чорного моря представників закладів загальної середньої та дошкільної освіти Херсона та області задля професійного зростання та підвищення кваліфікації.

Фестиваль проводиться за ініціативи Херсонського державного університету спільно із управлінням освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації, управління освіти Херсонської міської ради. Безпосередньою організацією від нашого освітнього закладу займається Офіс доуніверситетської підготовки, післядипломної освіти та роботи з іноземцями. Напередодні фахівці Офісу провели анкетування понад 1000 представників закладів дошкільної та загальної середньої освіти Херсонщини задля визначення тема підвищення кваліфікації, які були б для них цікавою. Саме за таким принципом була сформована програма Фестивалю.

Тож на учасників чекали різноманітні навчальні активності за тематичними локаціями, тренінги, вокршопи, майстер-класи тощо.

За результатами участі у ІІ Літньому освітньому фестивалі-2021 освітяни отримають сертифікати, що засвідчують підвищення кваліфікації обсягом 30 годин (1 кредит ECTS).

Пресцентр ХДУ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН