Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великих Копанях реалізують проєкт «Спорт стає доступнішим для всіх»

У Великих Копанях на перехресті вулиць Жовтнева та Робоча розпочалися роботи по створенню майданчика сімейного відпочинку.

Для підвищення рівня доступності заняття спортом та волейболом для молоді, мешканців середнього та старшого віку села Великі Копані, що проживають на 5 виборчому окрузі та сусідніх округах села на цій земельній  ділянці заплановано облаштувати спортивний майданчик з волейбольним полем. Для реалізації цієї ідеї об’єдналися мешканці села Великі Копані, місцеві депутати,  Великокопанівська сільська рада, КП «Великокопанівське» та громадська організація «АКТИВНА ЖІНКА», які у партнерстві реалізовують проєкт «Спорт стає доступнішим для всіх».

У рамках проєкту будуть проведені роботи з підготовки земельної ділянки, огороджено волейбольне поле та територію спортивного майданчика, встановлено волейбольну сітку, два вуличних спортивних тренажери. Проєкт вартістю 74110 грн передбачає внесок грантодавця – Британської ради – 15000 грн, Великокопанівської сільської ради 37800 грн, КП «Великокопанівське» – 10000 грн, мешканців села – 11310 грн. ГО «АКТИВНА ЖІНКА» виступає партнером в частині інформування населення через газету «КО-паняночка» та сторінку у соцмережі.

Проєкт реалізується за підтримки Британської Ради в рамках Проєкту «Активні громадяни» та за сприянням Фонду «Об’єднання».

Великокопанівська ТГ

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН