Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Великокопанівській громаді почали працювати дитячі садочки

У Великокопанівській громаді відновили свою роботу дитячі садочки. Про це на своїй сторінці зазначила сільська голова Валентина Костенко:

“Доброго дня, шановна Великокопанівська громадо! П’ятниця, кінець робочого тижня. І хочеться в цей нелегкий для кожного час поділитися гарними новинами за тиждень.

Вже більше неділі відкрили для нашої малечі свої двері дитячі садочки, в яких працюють групи короткотривалого перебування дітей. Із 8 до 12 години в двох садочках навчаються та відпочивають більше 70 малюків. Всі вони дуже довго чекали цього часу, тому із задоволенням йдуть до садочків.

На жаль, сільська рада, відділ освіти не маємо можливості харчувати діток, тому цю місію на себе взяли батьки. Велике дякую їм за це, за розуміння. Дуже смачні, запашні пиріжки та компот, які діти зїдають.

Велика подяка колективам дошкільних закладів за те , що з розумінням вийшли на свої робочі місця на окупованій території. Хотілося б показати фото щасливих малят в садочках, але не зараз, не в цей час. Краще покажу ті пиріжки з яблуками, полуницею, які вони їдять із задоволенням, і які з любов’ю їм випікають в садочках.

Думаю, що скоро настане мирний час і знову в наших дітей буде щасливе безтурботне дитинство.”

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН