Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Фільм фахівців бібліотек Великокопанівської громади отримав відзнаку фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості

Нагороджено переможців І Міжнародного (VII Всеукраїнського, XVII Всекримського) фестивалю-конкурсу учнівської та студентської творчості «Змагаймось за нове життя!», присвяченого Лесі Українці, серед яких Великокопанівська громада. Про це розповіли на сторінці громади.

Творча команда, яка складається з бібліотекарів Великокопанівських сільських бібліотек та їх читачів, отримала книгу в подарунок, диплом III ступеня та подяки за творчий пошук та високопрофесійну підготовку молоді до конкурсу.

Нагадаємо, що фільм «Ні, я жива, я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає!» творчої команди громади зайняв III місце у номінації «аудіовізуальний твір».

У семи номінаціях конкурсу змагалися понад сімнадцять тисяч учасників. У конкурсі брали участь представники всіх областей України та Криму, а також представники Норвегії, Італії, Бразилії, Португалії, Грузії, Німеччини, Об’єднаних Арабських Еміратів (Дубай), Молдови, Польщі, Росії, Казахстану, Канади, Туреччини.

Вітаємо авторів фільму Будиліну Оксану, Самойлову Наталію, Самойлову Юлію і Нікітіну Інну з перемогою!

Приєднуйтесь до нас у соцмережах:
Facebook, YouTube, Instagram, Telegram, Twitter

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН