Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

На території Великокопанівської громади почався ремонт траси міжнародного значення

21 грудня 2021 року у Великих Копанях розпочалися ремонтні роботи автотраси міжнародного значення М-17. Замовником та виконавцем цих робіт є власник цієї траси – ДП «Херсоноблавтодор», а виконуються вони за кошти державного та обласного бюджетів. Звертаємо увагу, що Великокопанівська сільська рада не виділяла коштів з місцевого бюджету та не є замовником та виконавцем даних робіт через те, що зазначена ділянка дороги їй не належить.

На початку осені 2021 року Великокопанівською сільською радою було виділено 150 тисяч гривень на ремонт дороги Великі Копані-Стара Маячка, власником якої є обласне підприємство «Дороги Херсонщини». Заплановано й ремонт під’їзду до села Добросілля, власником якого також є обласне підприємство «Дороги Херсонщини». У зв’язку з тим, що у цієї установи немає коштів, рішенням 14 сесії вони були виділені Великокопанівською сільською радою на даний вид робіт. Тож, наразі «Місцеві дороги Херсонщини» чекають сприятливих погодних умов для того, щоб відремонтувати дорогу до села Добросілля.

Разом з тим у два етапи на загальну суму майже 100 тисяч гривень було відремонтовано під’їзд до селища Абрикосівка. Зауважимо, що ця ділянка дороги належить Великокопанівській сільській раді, тому її ремонтувати значно простіше. Окрім того, активну громадську позицію займають і місцеві жителі селища, адже ті ділянки доріг, на які не вистачило виділених коштів, було відремонтовано спільними зусиллями абрикосівців.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН