Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

Новокаховська громада відвідала церемонію нагородження лауреата Міжнародної премії ім. Івана Франка

Про це повідомляє Новокаховська міська територіальна громада на сторінці у Фейсбук:

Україна святкує річницю з дня народження Івана Франка!
Титан думки та слова, провісник української національної ідеї, світоч, який запалював своїм словом – Іван Франко сьогодні відзначає ювілей – 165 років із дня народження.
З нагоди цієї визначної дати від Новокаховської громади до міста-побратима Дрогобича вирушила делегація у складі секретаря Новокаховська міська рада Дмитра Васильєва, керуючого справами виконавчого комітету Виталий Кубатко та начальника віддіу культури та туризму Наталії Зарудної.
Новокаховчани зустрілися з міським головою міста Дрогобича Тарасом Кучмою, передали найщиріші вітання та подарунки від міського голови Володимира Коваленка та всієї Новокаховської громади.
Також сьогодні, 27 серпня, члени Новокаховської делегації відвідають урочисту церемонію нагородження Лауреата Міжнародної премії імені Івана Франка.
Слід зауважити, що присудження Міжнародної премії імені Івана Франка є почесним визнанням вагомих здобутків та значних заслуг науковців у галузі україністики та соціально-гуманітарних наук. Премію засновано з метою сприяння всеохоплюючому вивченню творчої, наукової, громадської діяльності Івана Франка і заохочення вчених з різних країн світу до проведення актуальних досліджень у галузі соціально-гуманітарних наук та україністики, що увиразнюють гуманістичний, національний, духовний, державотворчий сенс для пізнання та утвердження наукової і культурної спадщини України у світовому контексті.
На зображенні може бути: 6 людей та люди стоять
На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та у приміщенні
На зображенні може бути: 3 людини та люди стоять
На зображенні може бути: 5 людей та люди стоять
Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН