Український Південь

Інформаційне видання
Новини Херсонщини і України

У Новій Каховці побільшало маленьких патріотів

У Новокаховській міській бібліотеці для дітей зібрались переможці I (місцевого) туру інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини», вчителі та бібліотекарі.

З травня по вересень читачі бібліотек Новокаховської Централізованої бібліотечної системи та шкільних бібліотек, учні 4-9-х класів вивчали природу, історію та літературу Херсонщини, грали в ігри та змагалися у вікторинах.

Всього учасників – 414 учнів, з них переможцями стали – 31 дитина.

Власне, це змагання проходило у формі тестування, де дітям пропонувалося відповісти на ряд питань, що відповідають тематиці конкурсу.

Вирішувати долю переможців мало компетентне журі, до складу якого увійшли вчителі історії та географії, а також бібліотекарі.

Та, поки йшла перевірка результатів тестування, усі присутні мали нагоду стати учасниками віртуальної подорожі Херсонщиною, яку провела провідний бібліотекар старшого відділу Наталія Жаданова.

Усі разом побували на «географічних ювілеях», які у цьому році святкують населені пункти Херсонської області, щоб дізнатися більше природу походження імені міста чи селища та чим вони відомі на Херсонщині.
Про це пишуть у соцмережах.

Поділитись публікацією

Leave a Reply

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

*

code

Відео дня

Популярне

СТРІЧКА НОВИН